LED billboardtruck fa'afetaui mana'oga o le fa'aleleia o ala o faasalalauga

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻatamaoaigaina o ala o faʻasalalauga, faʻasalalauga ua ulu atu i le toetoe lava o itu uma oo tatou olaga, ma o le tulaʻi mai o le taʻavale laupapa faʻasalalau LED e mafai ona suia ai le mamanu o faʻasalalauga fou i fafo. le fanua o ala o faasalalauga fou, ae o nei ala o faasalalauga o loo i ai a latou lava shortcomings.LED billboard loli faia mo le faaletonu o nei ituaiga e tolu o ala o faasalalauga i nisi itu, fausia ai se tauvaga tulaga ese.

O se ta'avale fa'ailoga tele o le LED o se fa'aaliga fa'aalia o le LED.Faatasi ai ma taʻavale faʻasalalauga LED, e le o toe vaʻavaʻai tagata i se faʻasalalauga, ae faʻafetai i se ituaiga o faatufugaga.E mautinoa lava o se taumafataga vaaia. Afai na e matamata ma le totoa i Taaloga Olimipeka a Beijing, e tatau lava ona i ai se lagona o le miti ma le lanu lanu tatala sauniga o Taaloga Olimipeka.LED faʻaaliga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i itu e tolu o le tele o le taʻavale laupapa faʻasalalau LED. e ta'alo le fa'afiafiaga ma le leo i le taimi e tasi, fa'atupuina le leo malosi ma le va'aiga ata e tolu-dimensional, lea e sili ona fa'ama'i ma e mafai ona fa'atosina tele ai le au fa'alogo ma fa'aleleia le fa'asalalauga fa'asalalauga.

Le taʻavale laupapa faʻapipiʻi LED faʻatusatusa i isi faʻasalalauga, e aofia ai le lautele, o le vaega o loʻo aʻafia e tele, maualuga le maualuga o le au maimoa e iloa, faʻatasi ma oe faʻafesagaʻi faʻafeiloaʻi, tuʻufaʻatasia le lelei e oʻo atu i le tele o ala o faasalalauga, faʻaleleia le malosi ma le faʻaogaina o vaivaiga, le auala faʻaogaina. e faigofie, i totonu o se taulaga, o se taavale o se kamupani faʻasalalau feaveaʻi, e mafai ona faʻaalia i tulimanu uma o le taulaga, e le faʻatapulaʻaina e le tele, maualalo tau faʻagaioiga, ma o tupe maua faʻagaioiga e mafai ona faamalieina.

 


Taimi fa'asalalau: Sep-24-2020