Ta'avale fa'asalalauga ta'ita'i - New Media Creative Breakthrough

I le vaitau o faʻamatalaga paʻu, o le aʻafiaga o fesoʻotaʻiga a faʻasalalauga masani ua faasolosolo malie ona faʻavaivaia.O le tulaʻi mai o le taʻavale faʻasalalau faʻasalalau LED ma le taʻitaʻia o pisinisi lisi lisi o loʻo maua mai i le tele o pisinisi e vaʻavaʻai ai i le atinaʻeina o le faʻasalalauga fou.Ma e mafai e pisinisi ona maua i taimi uma auala e faʻafefe ai le tulaga.

I le taimi muamua ma o se vaega o le liʻo pisinisi o se vasega o masini faʻasalalau LED, o le a taʻitaʻia i le vaeluaga ma seti le tele o masini feaveaʻi eseese, o lona faʻaogaina telefoni feaveaʻi ma masini faʻaleleia, ata susulu ma le Angle matamata e mafai ona fetuunai saoloto. I totonu o le tekinolosi tulaga, o lenei ituaiga o tekinolosi o le mata o le LED o loʻo faʻapipiʻiina i le taimi moni faʻafouina o ala o fesoʻotaʻiga feaveaʻi i fafo, o le seismic ma le matagi tetee, susu ma isi faʻamatalaga faʻatekinisi faʻavaeina tulaga faʻapitoa ma maua ai se igoa fou o le aufaasālalau - taʻavale faʻasalalauga LED.

I le faʻaopoopoga i le faʻafeiloaʻiina o manaʻoga o faʻasalalauga uma i fafo, o taʻavale faʻasalalauga LED e mafai foi ona ulu atu i totonu o le maketi faʻasalalau faʻasalalau LED i fafo vave ona o la latou faʻagasologa faʻaleagaina ma faʻaoga faigofie.O le mea e sili ona mataʻina e uiga i taʻavale faʻasalalauga LED o loʻo latou faʻatagaina le aufaasālalau e faʻafetaui atoatoa i le siosiomaga, e aunoa ma le faʻaleagaina poʻo le suia o nofoaga o loʻo i ai nei ma laufanua, ma le au gaosi oloa e faʻamalieina manaʻoga o aganuʻu.

Aisea o le a vave ai ona atiaʻe le taʻavale faʻasalalauga LED? O le mafuaʻaga e leai se mea e sili atu nai lo le manaʻoga muamua o le pisinisi faʻasalalauga e "faia faʻasalalauga feaveaʻi", ma le tuʻufaʻatasia o manatu laiti faigofie i aso nei e le o manatu maualuga faʻaogaina tekinolosi ua maeʻa ai se suiga tele. .

Fa'atosina fou ma le ta'ita'iga o fa'asalalauga fa'atekonolosi fa'aoga o lenei ituaiga fa'asalalauga fa'asalalauga ma auala e le gata ina fa'aitiitia lelei ai le lagona o le teenaina o fa'asalalauga, ma le tau maualalo, o le tau o le taunu'u mai e le o toe fa'atatauina gaogao lautele, e maualuga le manatuaga, mae'ae'a i totonu o le siosiomaga.

E talitonuina o le toʻatele o tagata e masani lelei i taʻavale faʻasalalauga LED.O ona fa'amanuiaga, e pei o le fa'ate'aina saoloto ma le fa'agaoioiga faigofie, ua autasi i ai le tele o pisinisi.O le tula'i mai o le ta'avale fa'asalalauga ta'ita'i o lo'o fa'atamaoaigaina i nei fa'amanuiaga o se fa'atosinaga foafoa lea o fa'asalalauga fou.


Taimi fa'asalalau: Sep-24-2020