Folasaga i le lelei o le taʻavale feaveaʻi LED

I le lalolagi atoa, o loʻo i ai pea le taʻavale feaveaʻi a LED i se tulaga faʻavavevave o le atinaʻeina, o lea o loʻo i ai se tulaga lelei e ulufale ai maketi. o le vaega ua afaina e tele, maualuga maualuga o mea uma e iloa, faatasi ai ma oe faʻafesagaʻi faʻafesoʻotaʻi, tuʻufaʻatasia le lelei e oʻo atu i le tele o ala o faasalalauga, faʻaleleia le malosi ma faʻafefe vaivaiga, o le auala faʻaogaina e faigofie, i totonu o se taulaga, o se taavale o se kamupani faʻasalalauga feaveaʻi. , e mafai ona faʻaalia i tulimanu uma o le taulaga, e le faʻatapulaʻaina e le tele, maualalo tau faʻagaioiga, ma o tupe maua faʻagaioiga e mafai ona faʻamalieina.

Faʻasalalauga o se vaega taua o le sosaiete faʻaonaponei, faʻatasi ai ma le lelei o le tele o uiga o faʻasalalauga taʻavale faʻasalalauga taʻitaʻia o le a motusia ai le mamanu o le taimi ua tuanaʻi, galulue faʻatasi ma le kamupani, atinaʻe, malo, faʻasalalauga faʻasalalauga a le vaega, laiti, tetele, faʻaalia tagata atinaʻe lata mai i faʻamatalaga faʻaagafesootai ma pisinisi i le taimi, mai le ala o le eseesega, faia faʻasalalauga faʻamoemoega ma galuega tauave ua matua faʻaleleia.

I aso nei, pe e te alu i se faleoloa tumutumu, se paka mataʻina, poʻo se auala pisi, e mafai ona e vaʻaia le taʻavale feaveaʻi LED.Na latou tosina atu ma le manuia lou mafaufau? Ou te talitonu o le umi lava e te vaʻai ai i le taʻavale feaveaʻi LED, malamalama i ona lelei, ona e le faʻagaloina lea.


Taimi fa'asalalau: Sep-24-2020