Iloiloga o faʻamanuiaga faʻapitoa o le taʻavale LED feaveaʻi

O le taʻavale LED feaveaʻi e ala i le taʻavale i fafo, faʻasalalauina o faʻamatalaga i fafo atu o le lalolagi, o lenei ituaiga o faʻasalalauga o se faiga faigofie ma faigofie o faʻaaliga faʻasalalauga i fafo, e faʻaaogaina lautele, o lea ia tatou malamalama i le lelei o lenei telefoni feaveaʻi. ta'avale LED.

O faʻamanuiaga faʻapitoa o le taʻavale LED feaveaʻi e aofia ai vaega nei:

Taimi fa'asalalau fa'amatalaga:

Taʻavale LED feaveaʻi mo faʻasalalauga, ma nusipepa muamua, televise ma isi faʻasalalauga faʻasalalauga e ese, e leai se taimi faʻatapulaʻa, e leai se avanoa avanoa.O le faʻaaliga faʻaeletoroni tulaga ese o le taʻavale LED feaveaʻi o loʻo i ai le galuega o le suia o faʻamatalaga i le taimi, lea e le maua i isi faʻasalalauga.O faʻamatalaga e mafai ona suia ma faʻasalalau i le taimi muamua.

24 itula ole ao ma le po:

O le ta'avale LED feavea'i e mafai ai e ala o faasalalauga a le LED ona malaga umi atu nai lo isi fa'asalalauga.O le a lava le umi o le taulaga o loʻo taʻavale lenei taʻavale i luga o auala, o le ai ai taʻavale LED feaveaʻi e ave faʻamatalaga i soʻo se mea.

Ole maualuga tele ole fa'asalalauga ma le tele o fa'asalalauga:

O ta'avale ta'ita'i feavea'i e malosi le suavai ma e mafai ona o'o atu i taulaga i laina ta'itasi.E le manaʻomia le faʻatapulaʻaina i se auala tumau, o lea e ese ai foʻi le tagata faʻafesoʻotaʻi i aso uma, lautele lautele le vasega, lea e taʻitaʻia ai le aufaasālalau i le aofia e le maua le avanoa o le taunuu mai ma isi faʻasalalauga, o loʻo i ai se tulaga maualuga tele faʻasalalauga ma tele fa'asalalau.

O auala mata'utia o felauaiga:

Ta'avale LED feavea'i ma le fa'aaliga fa'aalia o le ta'avale fa'asalalau, foliga faigofie, e le afaina i tulaga o le tau, o le a sili atu ona mata-mata i le po, ma isi fa'asalalauga e le mafai ona fa'atusalia i le malosi o le a'afiaga.

Maualuga fa'atekinisi, e le faigofie ona kopi:

O le taʻavale LED feaveaʻi o se faʻasalalauga fou, faʻatautaia mamao, faʻamalo le taimi seti, e aunoa ma le faʻatali mo le setiina o le taimi, toetoe lava faʻateleina i se taimi puʻupuʻu e faʻasaʻo ai faʻasalalauga maketi maketi.O ta'avale LED feavea'i o lo'o fa'aalia nei auaunaga.O le mea lea, o ana maketi faʻamoemoe e matua lautele, ma i totonu o le ituaiga tutusa o atinaʻe e laʻititi lava, faʻatasi ai ma tulaga faʻatauvaʻa.

O loʻo i luga o le faʻafeiloaʻiga fesoʻotaʻi o le lelei o le taʻavale LED feaveaʻi, ou te faʻamoemoe o le folasaga o loʻo i luga e mafai ona tuʻuina atu ia te oe se malamalama loloto i ai, mulimuli ane, fai mai tagata atamamai o le taʻavale LED feaveaʻi e faigofie ona iloa e tagata lautele, o lea ua noatia. ia avea ma tagata fou e fiafia i ai i le tulaga o faasalalauga.


Taimi meli: Me-05-2022